Pivo v ledničce, čokoláda, partnerships nebo průvodce městem. To jsou maličkosti, díky kterým si získáte hosty téměř lusknutím prstu. Odměnou vám bude výborné hodnocení, které je pro hostování na Airbnb velmi důležité. Co připravit hostům snadno a rychle?

Úsměv dělá divy

I když to zní jako klišé, nejdůležitější ze všeho je být svým hostům vždy nápomocný. První dojem je velmi důležitý, takže se snažte hosty s úsměvem přivítat i s nimi dále komunikovat ochotně a mile. Nikdo by nechtěl být ubytovaný u nesympatického hostitele, který si na hosty působí, že ho jen obtěžují.

Čaj, káva či pivo

Nic nepotěší hosta víc, než když hned po příjezdu najde v lednici vychlazené pivo, které je pro naši zemi tak typické, a zchladí se. Neutratíte za ně moc peněz a hosty to potěší. Velmi dobrou alternativou jsou také sáčky různých čajů či kávy, které můžete vložit do skleněné či dřevěné dózy. Působí to velmi dobře a každý z hostů se při nepřízni počasí rád zahřeje horkým nápojem.

Čokoláda se vzkazem

Čokoláda chutná snad každému a tak tímto malým dárečkem rozhodně nešlápnete vedle. Místo čokolády můžete pro hosty připravit i (čokoládové) bonbony a připojit k nim například milý vlastnoručně napsaný vzkaz.

Průvodce městem

Zahraniční hosté jistě ocení každý tip na skvělý výlet, aby věděli, co rozhodně nesmí minout. Koupit průvodce městem, který budete mít v bytě stále k dispozici, nebo alespoň vytisknout mapu s vyznačenými zajímavými místy, vám nezabere moc času a každému při toulkách historickým centrem města přijde vhod.

Pokud nechcete investovat do knižního průvodce městem, můžete originální mapku s tipy na výlety vyrobit i sami. Osobní přístup je mnohdy cennější.

Miniatury do koupelny

Miniatury sprchového gelu, šamponu, ústní vody nebo pasty na zuby skoro nic nestojí a udělají radost. Nemusíte kupovat vše, stačí jedna lahvička šamponu či něčeho jiného. Hosté při svých cestách nechtějí táhnout těžká balení těchto přípravků a tak budou rádi za všechno, co pro ně bude nachystané v novém bytě.

Zajistěte slevu

Pokud máte v blízkosti bytu nějaké muzeum, kavárnu, knihkupectví či jiný podnik, zkuste s jejich vedením domluvit pro své hosty nějakou slevu. Do podniku přilákáte více návštěvníků a vy z toho můžete získat také nějakou provizi, která se stane dalším zajímavým přivýdělkem k Airbnb.